ALS EEN PAPIEREN VLIEGER

Drama van Verelst Arthur

Voor 2 dames, 2 heren, 0 figuranten

Duur: avondvullend

Korte inhoud

Hoe kan de situatie op menselijk vlak evolueren wanneer de weduwe Suzanne beslist haar wereldvreemde minnaar Raymond in huis te halen? De verhouding, gebouwd op tederheid en wederzijdse waardering, kan er enkel door worden gelouterd, ware het niet dat de rebelse zoon van Suzanne met soms diabolische middelen de antecedenten van zijn ouders te allen prijze wil blootleggen en zich daarvoor bedient van de zwakste schakel: Raymond. Wanneer Freddy, de zoon, na een eindeloze reeks pesterijen door toedoen van de dochter van Raymond, Claire, moet vaststellen dat zijn overleden pa en zijn meer dan viriele ma slechts mensen van vlees en bloed zijn, verdwijnen de laatste elfen en feeën in het bos van zijn vervlogen jeugd.

Uitgegeven bij: Janssens