Titel: KUREN

Auteur: BOB VANDEN EYNDE

Genre: KOMEDIE

Thema: MAATSCHAPPIJ

Originele bezetting: 4 DAMES 6 HEREN

Duur: eenakter: 100 MIN

Korte inhoud:

Fin de siècle bij familie Devreeze. Vader Philippe is zijn werk kwijt en is wanhopig. Dochter Magali heeft ambitie om een wereldberoemde violiste te worden en doet aan “mudwrestling”. Pépé Fernand is verzot op de Wiener Sängerknaben en wil de wereld van de ondergang redden. Broer Stefan vliegt de cel in wegens illegale praktijken. Echtgenote Veronique werkt voor het goede doel en brengt een Kosovaarse vluchtelingenfamilie mee naar huis. Philippe trekt rampspoed aan als een magneet en alles loopt verkeerd. De pelgrimage van pépé Fernand naar Kürhen moet alles oplossen. Ondertussen bekijkt zoon Mario vanachter zijn spelconsole alles en levert commentaar.

Decor: 1

Verkrijgbaar bij: ALMO

Adres auteur: Bob Vanden Eynde, Lodries 2, 9070 Heusden

bobvandeneynde@skynet.be

09-231 85 22