Titel: PUIN

Auteur: BOB VANDEN EYNDE

Genre: DRAMA

Thema: RAMPEN

Originele bezetting: 3 DAMES 6 HEREN

Duur: eenakter: 100 MIN

Korte inhoud:

Een groot, luxueus flatgebouw in het centrum van een stad. Mensen komen binnen of staan op het punt het gebouw te verlaten. Door een ongekende oorzaak stort het gebouw in en worden 9 mensen in de ondergrondse parkeergarage van de buitenwereld afgesloten. Angstig en onzeker wachten zij op hun redding. In de kleine ruimte aan de geblokkeerde lift, waar zij samen zitten, ontstaat een micro -samenleving waar iedereen willens nillens deel van uitmaakt. Er wordt gespeculeerd wat er boven hen gaande is maar de bedreiging komt niet van buitenaf maar wel van binnen. Alhoewel de verschillende personages op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, komt het tot een schrijnende ontknoping die ieders leven tot puin herleidt.

Decor: 1

Verkrijgbaar bij: ALMO

Adres auteur: Bob Vanden Eynde, Lodries 2, 9070 Heusden

bobvandeneynde@skynet.be

09-231 85 22