Titel: THEEëN

Auteur: BOB VANDEN EYNDE

Genre: DRAMA

Thema: MANIPULATIE

Originele bezetting: 3 DAMES 4 HEREN

Duur: eenakter: 45 MIN

Korte inhoud:

Ik drink nooit thee, gij drinkt altijd thee. Dat is het begin van een reeks indoctrinatietrucs van familie en vrienden die uiteindelijk leiden tot een totaal willoos en weerloos gedrag van het hoofdpersonage Arnold, een ernstige en burgerlijke bankbediende. Als hij ’s avonds na het werk thuiskomt is niets meer zoals het was toen hij ’s morgens het huis verliet. De meubels zijn verplaatst, de televisie die hij nooit had is weg, er staan talloze dozen thee in de kast, zijn zus is weggelopen van huis, zijn dochtertje dat hij nooit had is overleden. Uiteindelijk slikt hij alles wat zijn vrouw, moeder, zuster en vriend hem voorschotelen en volgt hij gedwee twee gangsters om zijn eigen bank te gaan beroven.

Decor: 1

Verkrijgbaar bij: DE AUTEUR

Adres auteur: Bob Vanden Eynde, Lodries 2, 9070 Heusden

bobvandeneynde@skynet.be

09-231 85 22