Stille nacht

Genre: blijspel (avondvullend)

Bezetting: M6, V3 of M5, V4 of M4, V5

Decor: 1

Korte inhoud:

Twee dagen voor Kerstavond duikt opeens Joris op bij zijn tante Bea. Grote schok, nog grotere ontsteltenis, want Joris is al een jaar als officieel overleden geregistreerd na een raadselachtig ongeluk in de bergen waarbij zijn lichaam nooit is teruggevonden. Waarom komt hij opeens aankloppen bij zijn tante? En is het verhaal dat hij haar opdist wel waar? En dan is er Louis, Bea’s man, die zijn frustraties om zijn ontslag verdrinkt in alcohol. Voeg daarbij dat er om de haverklap enkele wel zeer ongewone figuren bij hen aankloppen, en je zal snel begrijpen waarom Bea’s en Louis’ kerstavond niet bepaald een “Stille Nacht” zal worden!

Eigen beheer: http://www.willyiam.be/

Willem Bastiaensen

Theophiel Roucourtstraat 25 bus 19

2600 Berchem België

Tel:03 236 75 25

GSM:0486 18 27 14