Karl Wauters

Adres auteur: Kapelstraat 60

2223 Schriek

Gsm: 0476 / 46 73 69

Tel: 015 / 23 68 76

E mail: kiro@skynet.be

Website: www.bloggen.be/karlwauters
—————————————————————————————-

“Er is iets mis met mij”

Bezetting:

6 dames – 5 heren

Duur:

Avondvullend (4 scenes)

Decor:

Zetstukken

Verkrijgbaar bij:

Almo Antwerpen

Leesexemplaar:

Auteur – VTA – Open Doek

Alex Adams lijd aan een dissociatieve stoornis. Hoor ik u nu niet zeggen: Wat is dat nu weer? Nee, het is geen ziekte, maar een ander woord voor dagdromen. Maar Alex droomt veel, heel veel zelfs en in zijn dromen is hij telkens met 2 vrouwen tegelijk getrouwd. Vele mannen zouden dit misschien direct zien zitten. Alhoewel!!

Na het bekijken van dit toneelstuk zal er vast anders overgedacht worden. Er zijn niet alleen de 2 vrouwen maar ook andere figuren die telkens tevoorschijn komen. 4 dromen van Alex maken we mee en je zal daarna goed kunnen begrijpen waarom hij zegt:

“Er is iets mis met mij”