Boter, kaas en vrijgezellen

Komedie voor 4 vrouwen en 2 mannen.

Vanessa, Freya en Ditte verrassen hun vriendin Lies met een verjaardagsfeestje. Want nu ze een jaartje ouder wordt, vinden ze dat Lies dringend van straat moet geraken.

Maar wanneer Lies’ broers Luk en Leo ook binnenvallen, blijkt dat het eerder de vriendinnen zijn, die hun biologische klok alsmaar luider horen tikken.

Daar kunnen de broers hun voordeel mee doen, want de boerderij die ze gedrieën van hun ouders geërfd hebben en waar Lies en vooral Leo met hart en ziel werken, is dringend aan modernisering toe. Maar om al die grote kosten te verantwoorden zijn er best nazaten nodig aan wie ze de boerderij kunnen doorgeven.

Met andere woorden, in deze pittige, romantische komedie wordt niet alleen over koetjes en kalfjes, maar ook over de bloemetjes en de bijtjes gesproken… en het blijft niet bij woorden alleen… tot groot jolijt van het publiek

Uitgave in eigen beheer, vraag een digitaal leesexemplaar aan op:

paul.dewilde@telenet.be