TSG-Theater Korenmarkt opent in december zijn nieuw seizoen met

‘GLIMMEN’

Christa Warmerdam – humorvolle komedie met een verrassend einde…

Regie: André Mertens

Vier vriendinnen trekken er op uit voor een gezellig weekend. Bestemming: Groningen. Midden in een hevig onweer blijkt hun auto het te begeven. Noodgedwongen moeten ze de nacht doorbrengen in een oud, vervallen hotel in Glimmen. Een hotel, zo blijkt, met een uiterst zwijgzame hotel-receptionist, die zo lijkt weggelopen te zijn uit een Hitchcock-film.

Wanneer één van de vier het slechte weer trotseert om haar handtas uit de auto te gaan halen, komt ze niet meer terug. Haar collega’s worden ongerust en het duurt niet lang of een tweede gaat op onderzoek uit. Terwijl de achter gebleven vriendinnen zich moed in drinken, zien ze plots de hotelverantwoordelijke sleuren met een groot mysterieus pak… Wat gebeurt er hier allemaal en waar zijn de collega’s nu toch?

Met

Reinhilde Ardies, Els Jacobs, Liene Segers, Marie-Maud van het Groenewoud, Erik Beullens, Bart Demeyere en Maurice Page

Voorstellingen:

Vrijdag 6 (20.15 u.),

Zaterdag 7 (20.15 u.)

Zondag 8 december (15.00 u.)

Donderdag 12 (20.15u.)

Vrijdag 13 (20.15 u.),

Zaterdag 14 december (20.15 u.)

Vrijdag 20 december 2019 (20.15 u.)

Reserveer tijdig: 015/414432

secretariaat@korenmarkt.be

www.korenmarkt.be

Toegang: 12 Euro / 10 Euro (60+, studenten, lerarenkaart)