Zat 25 januari 2020 om 20u15

Vrij 31 januari 2020 om 20u15

Zat 01 februari 2020 om 20u15

Zon 02 februari 2020 om 15u15

Het stuk

Naar aanleiding van het overlijden van de echtgenoot van een van hen, besluit een aantal dames van middelbare leeftijd om geld in te zamelen voor de kankerafdeling van het ziekenhuis. Dat willen ze doen met een naaktkalender.

Wie zal model staan? Zij zelf!

In 2003 was er de Amerikaans-Britse film met Helen Mirren in de hoofdrol en een zestal jaren later volgde de theaterversie van dit op feiten gebaseerde verhaal.

Bij Toneel Heverlee zijn voldoende dames – die de voorbije seizoenen en in een verder verleden bij TH op de planken stonden – bereid gevonden om voor dit goede doel uit de kleren te gaan.

Roel Lauwens neemt de regie voor z’n rekening.

Tickets

Een toegangskaart kost 10 euro aan de kassa, of 9 euro als je ze op voorhand betaalt via overschrijving. Als je bestelt via ons bestelformulier krijg je per mail alle details over het totaalbedrag en hoe je kan overschrijven.

Kaarten bestellen

Het gemakkelijkst is om je kaarten te bestellen via ons bestelformulier.

Je kan je kaarten ook telefonisch bestellen op 016/29.32.27 tussen 17u en 20u, of door ons een mailtje te sturen op reserveringen@toneelheverlee.be

Een toegangskaart kopen aan de kassa op de dag van de voorstelling kan ook, maar dan loop je natuurlijk het risico dat de voorstelling al uitverkocht is…

Voor de voorstellingen in samenwerking met Woudlucht werken we met vrije toegang, zonder reservering.