Beste,

Zoals je weet steunt ons toneelgezelschap elk jaar een goed doel. In 2017 met de productie van “Time of my Life” was dat de organisatie KIVUVU. Graag sturen we je hierbij een uitnodiging voor een benefietavond van Kivuvu.

Op vrijdag 7 februari 2020

brengt fotografe Lieve Blancquaert de onvergetelijke lezing Circle of Life

in zaal De Zulle

te Wondelgem (deuren open 19.30 uur / start 20.00 uur).

Circle of Life is het sluitstuk van haar wereldwijde zoektocht naar de mens en zijn rituelen, tradities en gebruiken bij geboorte, liefde en dood. De opbrengst van deze avond gaat integraal naar de steun voor het weeshuis in Popokabaka (DRC). Inschrijven is noodzakelijk en kan door hier te klikken of via info@kivuvu.be

Mocht u meer info wensen of vragen hebben dan houden we ons zeer graag beschikbaar. Hopelijk mogen we ook u verwelkomen.

Namens Kivuvu,

Kathy Hoeylaerts (0479 42 27 98)

Myriam Crommelinck (0476 97 51 60)