Toneelgezelschap

KLAKKEBOEM

Speelt:

Een fantastisch trouwfeest

Van Robin Hawdon

Regie:

Bruno Vansteenkiste

The day after…

Op de vooravond van zijn huwelijk krijgt Bill een geweldig vrijgezellenfeestje van zijn vrienden in hetzelfde hotel waar het huwelijksfeest en de huwelijksnacht zullen plaats vinden. Maar de volgende morgen wordt hij wakker met een helse kater, een bult op zijn hoofd en een vreemde bult naast hem in bed. Hij lijdt aan een lichte vorm van amnesie en herinnert zich de gebeurtenissen van de vorige nacht maar zeer vaag. Bovendien ontwaakt hij niet in de voor hem gereserveerde hotelkamer, maar wel in bruidsuite die voorzien is voor de huwelijksnacht. Wanneer hij beseft wat de gevolgen kunnen zijn als zijn aanstaande bruid het te weten komt, slaat hij helemaal in paniek. Straks begint het huwelijk en de klok tikt ongenadig voort.

Spel:

Beatrijs Janssens, Frederik Vanhonacker, Dennie Vancauwenberghe, Nele Vervenne, Jona Libeert, Inge De Meersseman, Wesley Dendauw & Sven Lagrange

Speeldata:

Voorstellingen op zaterdag 22, zondag 23, maandag 24, woensdag 26, vrijdag 28 en zaterdag 29 februari 2020. De voorstellingen starten telkens om 20u00, behalve op zondag. Dan gaat de voorstelling van start om 18u30.

Waar?

Parochiaal Centrum, Orveiestraat te Zwevegem-Knokke

Inkom:

€ 9,00 – Studenten en kinderen: € 5,00

Reserveren:

LET OP! RESERVEREN KAN ENKEL ONLINE, VIA: www.klakkeboem.be

RESERVEREN KAN VANAF MAANDAG 27 JANUARI 2020!!